Nog even geduld. Binnenkort komt onze volledig vernieuwde website online.

Verleiden zonder woorden

Wil je klanten raken?  Hou je van snelle en simpele oplossingen?  Wil je hen verleiden om meer te weten te komen over je bedrijf? Een mood video brengt je publiek in de juiste stemming met de mooiste beelden en muziek. Zo bespeel je de emoties zonder woorden. BEELDRIJK maakt een mood video en een set pakkende foto’s die je bedrijf laten schitteren. Met enthousiaste medewerkers, tevreden klanten en natuurlijk met je product of dienst duidelijk in beeld. Zo geef je je bedrijf een gezicht.

Sfeermakers voor website,

sociale media of presentatie

Post je mood video op sociale media, dan word je gezien en gevonden. En ook als video header op je website blijft deze video inspireren. In je nieuwsbrief, tijdens bedrijfspresentaties of op beurzen komt die altijd goed van pas. Onze haarscherpe foto’s maken het helemaal af. Open alle deuren met BEELDRIJK!

Wil je je klanten verleiden met een mood video?

Neem vrijblijvend contact en ontdek wat we voor je kunnen betekenen.


Recht in het hart van je klanten

Hecht je veel belang aan authenticiteit? Op zoek naar meer visibiliteit? Dan zijn videoreportages zeker iets voor jou. Video’s op basis van sterke interviews met jou en je medewerkers en waardevolle interacties met je klanten zijn altijd authentieker. Met je échte verhaal kan je mensen raken en overtuigen. BEELDRIJK weet hoe dat moet en dat al 25 jaar dankzij al haar reportages voor de grootste spelers in tv-land. Door de opnames voor verschillende reportages te bundelen kunnen we de kostprijs drukken en creëren we snel en efficiënt extra content. Met videoreportages van Beeldrijk raak je altijd de juiste snaar.

Wil je meer visibiliteit met videoreportages?


Een tevreden klant is goud waard

Wil je nieuwe klanten warm maken? Zet je graag je product extra in de verf? Wil je geloofwaardig overkomen? Tevreden klanten zijn de beste verkopers. Ze zijn de motor van elke business en bepalen mee je imago en reputatie. Geschreven reviews hebben een meerwaarde, maar met een authentieke video testimonial op je website en op social media trek je nieuwe klanten volledig over de streep. Een video testimonial van BEELDRIJK neemt twijfel weg, geeft vertrouwen, maakt duidelijk waar je product of dienst voor staat en dat voelt nooit aan als reclame. De best mogelijke reclame dus voor elke onderneming!

Wil je je onderneming doen groeien?


Springplank naar de toekomst

Wil je de juiste profielen aantrekken? Hecht je veel belang aan innovatie? Wil je je employer brand de boost geven die het verdient?  Dankzij de kracht van sociale media zoals LinkedIn en Facebook, speelt de strijd om talent zich steeds meer online af. De talenten van nu kiezen voor bedrijven met een sterk verhaal. Creatieve HR-video’s worden dan ook steeds belangrijker voor het aanwerven van de juiste kandidaten. BEELDRIJK maakt originele vacaturevideo’s en employer branding video’s met scenario’s die overtuigen. En natuurlijk kan je ook je doelgroep prikkelen met onze sprekende foto’s voor al je kanalen. Je krijgt geen tweede kans om een eerste indruk te maken!

Wil je een recruitment video laten maken?


Talk of the town

Wil je je bezoekers laten nagenieten of teasen naar de volgende editie? Een evenementenvideo die bruist van creativiteit betekent alles voor je identiteit. Je kan kiezen voor een samenvatting van je event, een sfeerverslag, een video met uitbundige reacties van deelnemers of een special met sterke sprekers. En ook voor een live multi-camera captatie kan je bij BEELDRIJK terecht. Met 25 jaar ervaring op de teller en de juiste professionals voor de job, leveren we topvideo op. Je bereik vergroten en je brand awareness verbeteren ook dat hoort bij ons plan.

Wil je je online aanwezigheid vergroten?


Adembenemend mooi

Doe je aan stadspromotie en wel liefst vanuit de lucht? Wil je het vertrouwen winnen van potentiële kopers bij een bouwproject? Of maak je graag indruk met een sterk event? Een drone video doet dromen en is adembenemend mooi. Altijd indrukwekkend dankzij de perfecte harmonie tussen uitzonderlijke piloten en geweldige cameratalenten. Met de inzet van de meest geavanceerde dronetechnologie levert BEELDRIJK topkwaliteit voor iedereen. Zoek je ook een partner voor de perfecte luchtfoto vanuit hét juiste perspectief? Gevonden!

Wil je vanuit de lucht scoren?


Alles draait rond jouw product

Wil je een nieuw product lanceren of een bestaand product een boost geven? Met een product video maak je van je product een kaskraker. Het vergroot de kans op een aankoop met 64% en bezoekers blijven gemiddeld 2 minuten langer op je site (Bron: Comscore). Wij zetten je product in de schijnwerper met de juiste belichting en de juiste beelden. Alle belangrijke eigenschappen komen zo aan bod. Wij komen naar jou of jij komt naar ons. Altijd welkom in onze studio. Integreer nadien de video in je site of shop, dat is helemaal top.

Wil je een kaskraker maken?


Complexloos

Wil je je logo laten animeren? Wil je klanten uitleggen hoe ze je product juist moeten gebruiken? Of wil je potentiële kopers vertrouwd maken met een bouwproject nog voor de eerste steen is gelegd? Met animatie breng je elke boodschap tot leven. Eenvoudig en niet complex. De sterkste animatoren maken van jouw verhaal een meesterwerk. Geloof je in de combinatie van live-video en geanimeerde beelden, ook dat maakt indruk. BEELDRIJK is er voor elke ondernemer met een plan voor elk budget.

Wil je indruk maken?


Ontdek de klassieker

Wil je je bedrijf op de kaart zetten? Zoek je naar een out-of-the-box aanpak? Heb je een klein budget maar grote ideeën? De bedrijfsvideo is de bekendste klassieker aller tijden voor bedrijven en organisaties. Zo komt je klant snel te weten wat je doet en wat je kan betekenen. Een eerste kennismaking die naar meer smaakt. Super handig online én offline bij presentaties, beurzen, events of in je eigen kantoor. Samen stellen we het concept op scherp en halen we alles uit je idee én je budget. BEELDRIJK werpt zijn volle gewicht in de schaal met 25 jaar ervaring voor tv en corporate video’s. Het resultaat is een adembenemend origineel verhaal.

Wil je je bedrijf laten schitteren?


One-stop-shop voor video’s én foto’s

Wil je dat het plaatje klopt en verkies je authenticiteit? Of ben je op zoek naar een one-stop-shop voor al je video’s én foto’s? Welkom bij BEELDRIJK! Foto’s vormen de basis van je digitale aanwezigheid: van je webshop, website en een blog tot al je socialemediakanalen. Bij ons krijg je geen eenheidsworst, maar foto’s met een pakkend verhaal. Haarscherp gaan we aan het werk met voedsel, portretten, producten, bouwprojecten en evenementen. Met hart en ziel werken we op locatie of in onze eigen studio tot elk detail klopt. 

Op zoek naar een one-stop-shop voor al je foto’s?

Neem vrijblijvend contact en ontdek wat we voor je kunnen betekenen.

Een visuele handleiding voor al je klanten

Wil je je klanten uitleggen hoe ze je nieuwe product juist moeten gebruiken?

Dankzij een explainer video begrijpen je kijkers meteen hoe dit moet.

Snel en to the point geeft deze video handige tips aan al je klanten.

How-to video’s zijn mega populair op Youtube én het populairst bij video marketeers.

Explainer video’s van BEELDRIJK komen in twee vormen: een live-action video of een animatievideo.

Ben je benieuwd hoe een how-to video werkt voor jou?