Nog even geduld. Binnenkort komt onze volledig vernieuwde website online.

MAAK VAN ELKE DAG EEN OPEN HUIZEN DAG

Wil je je panden online laten schitteren? Wil je als vastgoedkantoor of projectontwikkelaar je merk versterken? Wil je meer verkopen in minder tijd? Dan is online videomarketing zeker iets voor jou.

Met de juiste video op al je social media kanalen zal een potentiële koper sneller klikken naar je website en je volledige aanbod ontdekken. Met video word je gezien en gevonden.

 

Geloof je in de kracht van video?

Dan is BEELDRIJK de juiste partner voor jou.

 

Wij produceren betaalbare marketingvideo’s voor makelaars, architecten en projectontwikkelaars en maken met onze cameraploegen het succesvolle tv-programma HUIZENJAGERS op VIER. Dankzij 25 jaar ervaring in de tv-industrie en een topteam van audiovisuele experten weten we hoe je met video vastgoed verkoopt. Maak van elke dag een open huizen dag!

Meer weten?

Met onze haarscherpe professionele foto’s creëer je alvast de juiste sfeer. Maar het zijn onze vastgoedvideo’s die potentiële kopers een écht beeld geven van de indeling van de woning en de omgeving. Dankzij de creatieve mix van beelden in het pand én dronebeelden proeft de potentiële koper van alle troeven. Zo ga je niet met de verkeerde kandidaten op pad en bespaar je jezelf heel wat tijd. Wil je als makelaar zelf toelichting geven in een vastgoedvideo? Ook dat kan. Zo krijgt je immokantoor online een gezicht én win je het vertrouwen van nieuwe klanten. Video leeft ook na verkoop. Het levert je extra visibiliteit en extra klanten op.

Video werkt ook voor projectontwikkelaars. Dure brochures hebben een meerwaarde, maar belanden vaak in de prullenmand in de plaats van bij een andere klant. Video kan je altijd blijven delen! Nog voor de eerste steen is gelegd, kan je dankzij onze creatieve animatievideo’s de potentiële kopers vertrouwd maken met het project. Wanneer het gebouw in volle aanbouw is, zet onze projectvideo met dronebeelden en grafiek alle troeven in de verf. We tonen ook experten aan het werk, zo bouw je vertrouwen. Is het pand klaar, dan zorgen onze vastgoedvideo’s met extra grafische elementen voor de kers op de taart.

Geloof je in video gedurende het hele project? We stippelen samen met jou een traject uit op maat waarbij je kan kiezen uit onze beste videoconcepten. Zo kan je maandelijks meerdere video’s delen op je website en je favoriete social media platform. Een droomtraject voor je bouwproject, ook dat is BEELDRIJK.

Meer weten?