Nog even geduld. Binnenkort komt onze volledig vernieuwde website online.

We vertellen interessante verhalen:
we vertellen die van jou

shoot campagne promotie bedrijf

Wij, van BEELDRIJK, verhalen je passie als intiem portret, krachtig statement of alles daartussenin. We helpen je doelpubliek te charmeren met videocontent die kleur geeft aan de spirit van jou en je bedrijf. We zijn gespecialiseerd in het maken van video’s voor kleine ondernemingen en zelfstandigen. Ben je nu een start-up. of ervaren rot in het vak, onze crew van ervaren en gedreven creatieve technici staat klaar om je passie te verfilmen. We gaan voor korte en krachtige video’s die jou en je product op een typerende manier in beeld brengen. En dat voor een zeer toegankelijke prijs.

 

Hoe doen we dat?

Door out-of-the-box te denken en te handelen. Dankzij onze jarenlange TV en corporate-expertise weten we precies hoe we je verhaal op de visueel aantrekkelijkste manier vertellen. 

Vergeet die stoffige bedrijfsfilms van weleer. We verlaten die platgetreden paden en gaan samen met jou op zoek naar een frisse en vitale insteek. Een goede video heeft een pakkend verhaal en creëert precies de sfeer die past bij wie je bent. In plaats van droge videocontent te produceren, maken we een video die duidelijk maakt  waarom je doet wat je doet. Zo bouw je vertrouwen op met je doelpubliek.

Videocontent is KING met de play-knop als call-to-action

 

Videomarketing is dus heer en meester in het hedendaagse marketinglandschap.

Met video charmeer je jouw publiek, kan je meer leads genereren,

meer zichtbaarheid geven op het web

en daarbuiten met als onvermijdelijke gevolg: je draait meer omzet.

 


Tevreden klanten:

 


Creativiteit & mega gevoeligheid voor beeld en details. We vonden het ongeloofelijk indrukwekend hoe straf dat de...

Posted by Kinga Kantorska on Tuesday, March 10, 2020

Professioneel bedrijf, maakt schitterende bedrijfsfilms. de moeite waard om met hen in zee te gaan. Onze film valt bij...

Posted by Patrick Tonneau on Sunday, February 2, 2020

Creatieve koppen die perfect in beeld weten te brengen wie we zijn en wat onze brasserie Le Perroquet te bieden heeft!...

Posted by Sofie Van Valckenborgh on Saturday, July 13, 2019

Het team van Beeldrijk was zeer professioneel en paste zich snel aan, aan de wat moeilijke omstandigheden. Superfijn om mee samen te werken. 5 sterren waard!

Posted by Christine Verhelst on Sunday, February 23, 2020

BLOG: